Új jelszó kérése
Motoralkatrész Webáruház

Motorkerékpár alkatrész

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Konyakmeggy

Konyakmeggy
 • Konyakmeggy
Konyakmeggy
 • Konyakmeggy.

  A Magyarországon régóta ismert és nagyon kedvelt bonbonfajtát csakis a legjobb alapanyagok felhasználásával készítettük el, így garantáltan új minőséget fog felfedezni, amikor a konyakmeggyünket megkóstolja! Saját magunk tesszük el a gondosan válogatott hibátlan meggyet finoman fűszerezett minőségi konyakban, ez kerül hónapokkal később a 70%-os étcsokoládé burokba.

  A töltelék folyékony, egyben érdemes bekapni! Vigyázat, magas alkoholtartalmú bonbon!

  Időszakos termék, érdeklődjön az elérhetőségével kapcsolatban!

  1884.-ban Gerbeaud Emil Svájcból, Budapestre érkezett. Két évvel később megnyitotta csokoládé gyárát majd méltán híres cukrászdáját, ahol a saját találmányú és készítésű konyakmeggy megkezdte világhódító útját.
  Ugye még emlékezünk gyermekkorunk legendásan finom konyakmeggyére?
  Ha eszembe jut, sírni tudnék mi lett belőle. A ritka kézzel készített kivételektől eltekintve, gyalázat. A bevásárlóközpontokban kapható, bekövesedett cukros lében álló borzalom, köszönőviszonyban sem áll a hőn áhított kulináris élménnyel.

  Kedvenc cukrász mestereink Judit és Viktor, éppen ezért az elsők között alkotta meg ezt a csodálatos kézzel készített prémium minőségű bonbont, visszacsempészve a múlt dicső fényét rohanó mindennapjainkba.
  Egy perc ünnep az est meghitt hangulatában, ez a konykmeggy.
 • Cikkszám
  200016
  Tömeg
  12 g/db
Webáruház készítés